Video 1 - Säätele stressiä kehollisuuden avulla - webinaari 28.2.2024

Video 2 - Natural bodymind working- koulutuksen infotilaisuus

HALUATKO ILMOITTAUTUA MUKAAN NATURAL BODYMIND WORKING -KOULUTUKSEEN?

Varaa paikkasi ennen 1.3.2024 niin saat 150e alennuksen koulutuksesta. Käytä ilmoittautumisen yhteydessa alekoodia "webinaari" ja saat alennuksen. Alennus ei koske Rovaniemen koulutusta.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan täältä.

KOKEMUKSIA EDELLISISTÄ KOULUTUKSISTA:

"Koulutus oli hyödyllinen, Tieto kehon ja mielen toiminnasta yhdistyi upeasti tähän kehon ja tunteiden yhdistymisen kokemukseen. Kiitos, harjoituksia oli sopivasti, Hyvin suunniteltu ja hyvä rytmi".

" Koin etäkoulutuksen hyödyllisenä. Tykkäsin selkeästä ja konkreettisesti esityksestä ja oli helposti ymmärrettävää. Mietin, että onko tämä koulutus itselleni hyödyllinen, kun tunnetaidot on tuttua. Käytäntö sitten osoitti, että kehollinen puoli oli tosi tärkeä ja uusi aihe minulle. Konkreettiset harjoitukset olivat todella/yllättävän tehokkaita. Varmasti saan työkaluja töihin tästä ja omaan arkeen. Sinulla on hyvä ohjaus ja maadoittava energia. Kiitos paljon, opin paljon kehollisia harjoituksia."

  "Kiitos, pitkästä aikaa oikeasti hyödyllinen, hyvin toimiva ja kaikin puolin hyvä koulutus."

 "Etäosuus toimi erittäin hyvänä johdattajana lähipäiviin. Paljon tietoa, jonka omaksumiseen menee varmaan pari tallenteen katselu kertaa. Erittäin hyödyllinen, sopivasti vuorottelevaa käytännön harjoittelua ja keskustelevaa teoriaa. Omasta näkökulmasta päivien pituus oli sopiva, tauotus sopiva ja en keksi parannettavaa. Ihanan kokemuksellinen koulutus. Sopivan jämäkälla ja lempeällä tavalla vedit koulutuspäiviä eteenpäin. kiitos. <3"

 "Tosi hyvä koulutus 10/10! :) Taitavasti rakennettu kokonaisuus. Olet mestari" :)

 "Koulutus oli erittäin tarpeellinen. Koin saaneeni kaikein mitä tarvitsin. Olen tosi tyytyväinen. Kaikki oli järjestetty hyvin. Mielestäni ei mitään muutettavaa. Kokemus oli erittäin ihana. Tykkään tavastasi ohjata. Tämä oli parempi mitä olisin voinut kuvitella".

 "Etäkoulutus oli hyödyllinen ja tiivis info-paketti lähipäivää ajatellen. Kiva, että teoria oli etänä, jonka voi katsoa omaan tahtiin. Lähikoulutus oli ihana ja turvallinen ilmapiiri vallitsi kokoajan. Intensiivinen ja paljon harjoittelua. Tämä oli hyödyllinen koulutus ja tärkeää asiaa."  

"Koulutus oli hyödyllinen, ihanan rauhallinen tahti, oltiin kuitenkin isojen asioiden äärellä, joten rauhallinen eteneminen oli tärkeää. Erinomainen koulutus tärkeästä aiheesta. Olet ihanan rauhallinen, mutta jämäkkä kouluttaja. Etäpäivä ja lähipäivät yhdistyivät hyvin. Kiitos".  

" Erittäin hyödyllinen koulutus. Tuli paljon ajateltavaa ja työkaluja arkeen. Varmasti työstän tätä pitkään ja mietin mitä kaikkea sainkaan tästä. Tulen muistamaan tämän ja uskon tästä olevan paljon iloa minulle. Vedit tosi hienosti, kiitos. Olen kiitollinen".


  "Ihana turvallinen ryhmä, Selkät sisällöt ja ohjaat turvaa tuoden. Kiitos, teet tärkeää työtä".