NAtural well- hyvinvointifestarit 11.8.2024

__________

NATURAL WELL- HYVINVOINTIFESTARIT 11.8.2024

Kaipaatko rentoutta, iloa, läsnäoloa ja kaunista miljöötä ympärillesi?

Tervetuloa elokuussa tunnelmallisille, eheyttävillä ja lempeille Natural well – hyvinvointifestareille 11.8.2024 klo 10-17!

Hyvinvointifestarit järjestetään Hiekkaharjun kartanon tunnelmallisessa puimalassa, jossa pääsemme kokoontumaan yhteen elävän musiikin, kehollisuuden, läsnäolon ja herkullisen ruuan äärelle.

Hyvinvointifestarit ovat ainutlaatuinen matka omaan kehoon ja mieleen moniaistillisuuden, erilaisten harjoituksien, tunnelman ja ohjaajien ja upean miljöön avulla. Hiekkaharjun upea kartanon emäntä Katja loihtii suulla sulavaa ja herkullista lounasta, joka kuuluu festarilipun hintaan.  


Ohjelmassa:

 • Klo 10-10.45 Hyvinvointifestareiden aloitus, Matkaa omaan kehoon – Essi Määttä 
 • klo 10.55-12.15 Matkaa omaan energiavirtaan ohjauksen ja rumpumeditaation avulla – Reetta Enroos ja Duo hetki
 • Klo 12.15-14.15 Lounastauko, jossa Hiekkaharjun kartanon emäntä on loihtinut herkullista lähiruokaa rakkaudella.  Tämän lisäksi on mahdollisuus tutustua festareiden myyntikojujen valikoimaan sekä ostaa itselleen erilaisia pikahoitoja. 
 • Klo 14.15- 15.15 Matkaa sisimpääsi elävän musiikin tahdissa kehoa liikuttaen – Outi-Maija Itkonen
 • Klo  15.30-16.30 Vapauta kehoa, mieltä ja vahvista elinvoimaa – Essi Määttä 
 •  Klo 16.30 Festarit päättyvät upeaan ja sielukkaaseen Duo hetkeen


Hyvinvointifestarit on päivän mittainen eheyttävä kokonaisuus, jossa pääset purkamaan kuormitusta syvältä tasolta turvallisesti ja lempeästi sekä iloitsemaan ja vahvistamaan elinvoimaa.

Festarit ovat ihana idea tulla viettämään aikaa vaikka ystävän tai puolison kanssa.

  

                    Festareiden ohjaajat

Essi Määttä

Ohjaaja

Essi on järjestänyt yli 30 erilaista retriittiä ja satoja erilaisia tapahtumia. Koulutukseltaan hän on sosionomi, tunnetyöskentelyohjaaja, yinjooga- ja meditaatio-ohjaaja, NLP- valmentaja, tunnelukkoterapeutti ja psykofyysisen terapian osaaja. 

Outi-Maija Itkonen 

Artisti


Outi-Maija on Joogaopettaja, fysioterapeutti sekä lumoava laulaja.
Hän on osallistunut Voice of finland - laulukilpailuun 2017 ja voit käydä kuuntelemassa Outi-Maijan upeaa ääntä täältä.Reetta Enroos

Ohjaaja

Energiahoitaja ja terveydenhoitaja, jonka sydämen asiana on ohjata ihmisiä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja löytämään terveyden lähteen äärelle.
Duo Hetki

Artistit

Iiro Hynninen ja Harri Immonen ystävystyivät varkautelaisille tutuksi tulleen Rock with you -kuoroprojektin myötä. Kyseinen projekti antoi hienoja yhteisiä kokemuksia musiikin parissa ja niiden rohkaisemana Iiro uskaltautui hakemaan mukaan The Voice of Finland -kilpailuun, mistä muotoutuikin kaikkinensa upea seikkailu. Harrin kanssa he sparrasivat yhdessä kilpailun kappaleita, minkä myötä syttyi idea yhteisen duon perustamisesta. Siitä syntyi Duo Hetki, joka tarjoaa tarinoita tavallisesta elämästä sävelin ja sanoin Harrin sielukkaan kitaransoiton sekä Iiron herkän tulkinnan kautta.

Käy kuuntelemassa Duo Hetkeä täältä. 


MIssä ja milloin


 • Paikka  Hyvinvointifestarit järjestetään todella upeassa, luonnonkauniissa Hiekkaharjun kartanon tunnelmallisessa puimalassa.  Kysy myös kimppakyytiä Kartanolle. 
 •  Osoite on Leikkiharjuntie 10, 44300 Konnevesi. Tutustu hiekkaharjun kartanoon täältä.
 • Ajankohta 11.8.2024 klo 10-17
 • Hinta 111e. Tapahtuman voi maksaa myös liikuntaeduilla.  
 •  Earlybird- hintaan 111e, tämän jälkeen 139e.  Tarjous on voimassa 8.4.2024 saakka.  Hyvinvointifestareille mahtuu vain rajattu osallistujamäärä.  
 • Haluatko yöpyä Hiekkaharjun kartanossa ennen hyvinvointifestareita?

Natural well – Festaripaketti sisältää lauantai – sunnuntain yön majoituksen hirsikartanossa, ulkoporealtaan käytön ja saunan, maistuvan  illallisen, (la), herkullisen aamupalan ja hyvinvointifestareille lipun (sis lounas.)

Hinta 299e sisältäen majoituksen kahden hengen huoneessa, ruuat (illallinen, aamupala, lounas), saunan ja ulkoporealtaiden käytön, hyvinvointifestareille lipun. Yhden hengen huoneen lisä 35e.  

Kokemuksia edellisistä tapahtumista

“Todella rentouttava kokonaisuus kiireiseen kevääseen. Päivä oli rytmitetty hyvin erilaisilla harjoituksilla. Ohjaustyylisi oli miellyttävä, äänesi kirkas ja rauhallinen. "

 “Tilaisuus oli niin tyhjentävä, koskettava ja rentouttava, että olo oli sen jälkeen ihan sanaton. Joten kiitän näin sähköpostilla kun päässä alkaa pikkuhiljaa liikkumaan jotain :)

" Tuhannet kiitokset eilisestä! Olet todella taitava, lämmin, lempeä ja aito, kiitos! “

 “Kiitos, että olet sinä ja luonut ihan mahtavia kokemuksia retriittien muodossa. Niistä on ollut älyttömästi apua oman henkisen työstön kanssa. Paljon enemmän, kuin olin tajunnutkaan. Eilen ei voinut, kun hymyillä, kun oli niin hyvä olo sisimmässä pitkästä aikaa. Ja kun tietää, että en ole ainoa, joka on saanut apua oman elämänsuuntaviivojen piirtämiseen. Kiitos Essi, Sinussa asuu parantaja. “

“Sinulla on Essi ihana lahja. Olen onnekas, että tiemme kohtasivat näissä merkeissä. Olet rakkaudella vienyt minua kipeiden asioiden äärelle ja antanut samalla työkaluja niiden selvittämiseen. Sinussa on ihana valo🙏💖 Kiitos siitä, että säteet ovat osuneet minunkin😘”

 ”Rakkautta huokuva kokonaisuus, Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus."

 ”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

 ”Ihana tunnelma, levollinen, leppoisaa, rentouttava, virkistävä, innostava, energisoiva.  Mitään huonoa en löydä 🙂

 ”Kurssi ylitti odotukset, joskus ollut samantapaisella, joka ei antanut mitään”  

“Luulin tulleeni vain rentoutumaan, mutta tämä oli paljon enemmän. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa”.  

 “Viikonloppu ylitti odotukset moninverroin! Kiitos “

                             

Haluatko varata itsellesi festaripaketin yöpymisellä?
Tee se alla olevan lomakkeen kautta

Osta lippu alla olevan linkin kautta 
 Lipun hinta on 111 euroa, tarjous voimassa 8.4.saakka. Tämän jälkeen 139e.

  Voit maksaa Lipun pankkikortilla, mobilepaylla, verkkopankin kautta tai liikuntaeduilla. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä

Haluatko varata itsellesi festaripaketin yöpymisellä hirsikartanossa?

Tee se lomakkeen kautta ja ilmoita vielä kommentissa mihin tapahtumaan haluat  ilmoittauttua ja haluatko yhden vai kahden hengen huoneen.                                                          Ihanaa, kun tulet mukaan.  :)

Fiiliksiä tapahtumista