Tapahtumat

Tapahtumat

Natural well järjestää elämyksellisiä ja hyvinvointia lisääviä tilaisuuksia, tapahtumia ja retriittejä. Kutsu myös ystäväsi mukaan.  

Tältä sivustolta näet seuraavat tapahtumat ja pääset ilmoittautumaan niihin mukaan.  Lämpimästi tervetuloa. <3

Tapahtumat

Paina tapahtuman nimeä, josta haluat lukea lisää ja  johon haluat ilmoittautua mukaan. Olet lämpimästi tervetullut. <3

Rentouta mielesi ja kehosi-tilaisuus Jyväskylässä
28.3.2024

Kaipaatko arkeesi pienen lepohetken, jossa voit hetken aikaa rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä? Tällä illan tilaisuudella rentoudut, voimaannut, lisäät energiaa,  puhdistat kehoasi ja mieltä sekä jätät hetkeksi arjen vaatimukset

Natural well - hyvinvointifestarit 11.8.2024

Kaipaatko rentoutta, iloa ja läsnäoloa?

Hyvinvointifestarit järjestetään Hiekkaharjun kartanon tunnelmallisessa puimalassa, jossa pääsemme kokoontumaan yhteen elävän musiikin, kehollisuuden, läsnäolon ja herkullisen ruuan äärelle.

Puhdista mielesi ja kehosi- retriitti Keuruulla
28-30.6.2024

Kaipaatko arkeesi pienen lepohetken, jossa voit hetken aikaa rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä? Tällä viikonlopun kestävällä retriitillä voimaannut, lisäät energiaa, rentoudut, puhdistat kehoasi ja mieltä sekä jätät hetkeksi arjen vaatimukset.
 

Hengähdä ja voimaannu- hyvinvointimatka Italiassa
29.9-4.10.2024

Tämä rentouttava ja virkistävä hyvinvointimatka suuntautuu keskelle kauneinta Pohjois-Italiaa hurmaavaan eksklusiiviseen Villa Arcadio -hotelliin Salòn kaupunkiin Gardajärven rannalle. Loistava sijainti tarjoaa matkailijalle ihastuttavia tutustumiskohteita kävellen, patikoiden ja veneellä.