Puhdista mielesi ja kehosi- retriitti
Sataman viilussa, Jyväskylä 3.3.2024 klo 10-15.30

__________

Rentouta mielesi ja kehosi-retriitti

Kaipaatko arkeesi pienen lepohetken, jossa voit hetken aikaa rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä?

 Tällä viikonlopun kestävällä retriitillä voimaannut, lisäät energiaa, rentoudut, puhdistat kehoasi ja mieltä sekä jätät hetkeksi arjen vaatimukset.  

Viikonlopun aikana syömme terveellistä ja herkullista ruokaa, harjoitamme kehollisia harjoituksia, yinjoogaamme, liikumme luonnossa, puramme stressiä kehosta erilaisilla psykofyysisillä kehollisella harjoituksilla, meditoimme sekä teemme hengitysharjoituksia.

Tämä retriitti on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset lisää aivan uudenlaista elinvoimaa ja vapautta itseesi. <3

 Uutuutena retriitille on Psykofyysiseen psykoterapiaan perustavat keholliset harjoitukset, jotka purkavat kehosta stressiä syvemmältäkin tasolta. Tunteet asuvat niin mielessämme, mutta erityisesti KEHOSSA.

 Nämä tukahdetut tunteet löytyvät kehostamme esim. kipuina, särkyinä, selän haasteina, suolisto-ongelmina, allergioina, puhjeneina sairauksina, ahdistuksena, masennuksena yms. Tämä kuorma puretaan kehon kautta, ei pelkästään järkeilemällä ja asioita vatvomalla. Lukkiutuneet tunteet lähtevät liikkeelle kehon kautta. Harjoituksista ei tarvitse olla ennakko-osaamista ja harjoitukset ovat turvallista tehdä.


Palaute edellisestä tapahtumasta :

“Sinulla on Essi ihana lahja. Olen onnekas, että tiemme kohtasivat näissä merkeissä. Olet rakkaudella vienyt minua kipeiden asioiden äärelle ja antanut samalla työkaluja niiden selvittämiseen. Sinussa on ihana valo🙏💖 Kiitos siitä, että säteet ovat osuneet minunkin😘”

retriitti sisältää:  

- Energisoivaa, terveellistä ja herkullista ruokaa
- Hermostoa rauhoittavaa yinjoogaa
- Psykofyysisia kehollisia harjoituksia purkamaan stressiä syvältä kehosta
- Erilaisia meditaatio- ja hengitysharjoituksia
- Voimaannuttavia harjoituksia tutustuaksesi itseesi
- Ihania, samanhenkisiä osallistujia  
- Rauhaa ja pysähtymistä itsesi äärelle

Ohjelma

Ohjelma suunnitellaan pienen kyselylomakkeen kautta ryhmälle sopivaksi. Tarkemman ohjelman saat hyvissä ajoin retriittiä,

retriitin ohjaaja

Retriitin sinulle ohjaa Essi Määttä (Sosionomi AMK, tunnetyöskentelyohjaaja, yinjooga- ja meditaatio-ohjaaja, NLP- valmentaja, tunnelukkoterapeutti ja psykofyysisen terapian osaaja). Essi on järjestänyt yli 30 erilaista retriittiä ja satoja erilaisia tapahtumia.


MIssä ja milloin

  • Paikka  Viikonloppu järjestetään todella upeassa, luonnonkauniissa Rahikkalan tilalla. Ympärillä oleva luonto sekä hiljaisuus lisäävät entisestään kehosi ja mielesi rentoutumista.  Kysy myös kimppakyytiä tilalle.  Osoite on Ampialantie 479, 42700 Keuruu  Tutustu lisää Rahikkalan tilaan täältä.
  •  Ruoka Hyvinvointiviikonlopun ruoka koostuu kasvis- ja kalaruuasta (maidoton, gluteeniton, sokeriton). Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat.
  • Ajankohta Tämä retriitti järjestetään 28-30.6.2024 Retriitti alkaa majoittumisella perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina noin klo 14.00.
  • Majoitus tapahtuu 1-4 hengen huoneessa, aitassa tai mökissä. Huoneiden läheisyydessä on yhteiset vessat.  Retriitiltä saat käyttöösi joogamaton, bolsterin ja joogatiiliä. Joten näitä sinun ei tarvitse tuoda mukanasi, ellet halua käyttää omia välineitä.
  • Hinta 
  • Hinta 2-4 hengen majoitus: 355e sisältäen ruuat, ohjelman, välineet ja majoituksen, saunan ja paljun. 
  • Hinta yhden hengen huoneessa: 425e sisältäen ruuat, ohjelman, välineet ja majoituksen, saunan ja paljun.  Kirjoita varauksen yhteydessä, minkälaisen huoneen haluat (1-4 hengen huone).  

Kokemuksia edellisistä tapahtumista

”Huippu ohjaaja, joka on lempeä, empaattinen ja ammattitaitoinen, myös turvallinen ja saa luotua turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin toisilleen vieraiden ihmisten kesken.”

"Eilinen retriitti oli niin tyhjentävä, koskettava ja rentouttava, että olo oli sen jälkeen ihan sanaton. Joten kiitän näin sähköpostilla kun päässä alkaa pikkuhiljaa liikkumaan jotain :) Tuhannet kiitokset eilisestä! Olet todella taitava, lämmin, lempeä ja aito, kiitos! "

 “Kiitos, että olet sinä ja luonut ihan mahtavia kokemuksia retriittien muodossa. Niistä on ollut älyttömästi apua oman henkisen työstön kanssa. Paljon enemmän, kuin olin tajunnutkaan. Eilen ei voinut, kun hymyillä, kun oli niin hyvä olo sisimmässä pitkästä aikaa. Ja kun tietää, että en ole ainoa, joka on saanut apua oman elämänsuuntaviivojen piirtämiseen. Kiitos Essi, Sinussa asuu parantaja. “

 ”Ohjaajana pidän sinun vakaasta, tyynestä ja silti energian täyttämästä olemuksestasi. Osaat ohjata riittävän rauhallisesti, selkeästi ja harjoitukset olivat tosi antoisia. Onnistuit luomaan tuntemattomasta porukasta yhtenäisen ryhmän, jossa jokainen porukasta oli hyväksytty omana itsenään.”

 ”Rakkautta huokuva kurssi ❤ Super rentouttava ja kehittävä ryhmä. Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus. Huippu ohjaaja, omalla paikallaan, kiitos ihana Essi <3”  ”ihanan rentouttava ja avaava harjoitus. Olet ihana ihminen ja sinulla on ihan mieletön lahja”

 ”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

 ”Kiitos ihanasta kurssista! Nautin sanallistamisestasi. Ohjaat juuri oikealla rytmillä ja sanoilla. Huomaa, että olet ”vihkytynyt” rentoutukseen. Vakuutuin heti voimastasi.”  ”Ihana Kurssi. Vetäjä tosi hyvä, rauhallinen, läsnäoleva ja kannustava. Ilmapiiri kurssilla avoin.”

 ”Kiitos Essi, Tykkään kovasti aidosta olemuksestasi, et yritä mitään, vakuuttava taito ohjata harjoituksia.”

 ”Ihana tunnelma, levollinen, leppoisaa, rentouttava, virkistävä, innostava, energisoiva.  Mitään huonoa en löydä 🙂

”  ”Mahtava ohjaaja. Ammattitaitoa, näkemystä ja viisautta lempeydellä kuorrutettuna. Ei ”päällekäyviä” ohjeistuksia. Lämmin tunnelma. <3″

 ”Huippukurssi ja monipuolinen, oli mukava tutustua erilaisiin harjoituksiin. Mukavan rauhallista ja ohjaajana olet ihmisläheinen ja sinulla on lämmin ote ohjaamiseen.”

 ”Kurssi ylitti odotukset, joskus ollut samantapaisella, joka ei antanut mitään”  

“Luulin tulleeni vain rentoutumaan, mutta tämä oli paljon enemmän. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa”.  

 “Viikonloppu ylitti odotukset moninverroin! Kiitos “


                             

Ohjaajana toimii Essi Määttä

Sosionomi AMK, psykofyysisen psykoterapian perusteet,  tunnelukkoterapia koulutus, green care- opinnot - luontolähtöinen kuntouttava työ 30 op AMK, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, yinjooga-ohjaaja, NLP-valmentaja, hypnoosin perusteet, liikunnanohjaaja ja personal trainer, mindfulness- opinnot.  Lue Essistä lisää täältä

                    Tapahtuman alkuuun

149Days
22Hours
56Minutes
23Seconds

Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä

ILMOITTAUDU MUKAAN LOMAKKEEN KAUTTA

 Varaus on sitova. Jos haluat kysyä jotakin tapahtumaan liittyen, voit tehdä sen saman lomakkeen kautta.

Anna seuraavat tiedot ilmoittautuaksesi retriitille:
1. Nimi
2. Puhelinnumero
5. Sähköposti
6. Posti/laskutusosoite
7. Retriitin nimi ja  paikkakunta, johon haluat osallistua  

HUOM! Jos ei vastausviestiä kuulu, niin katsohan roskapostin puolelta.

Fiiliksiä tapahtumista