Rentouta mielesi ja kehosi-tilaisuus
Sataman viilussa, Jyväskylä 25.4.2024 klo 18-20

__________

Rentouta mielesi ja kehosi-tilaisuus

Kaipaatko arkeesi pienen lepohetken, jossa voit hetken aikaa rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä?

Tervetuloa rentouttamaan mielesi ja kehosi Sataman viiluun. Illan aikana pääset kokemaan monipuolisia harjoituksia, jotka hyödyntävät parhaimmat puolet yin-joogaa, eteerisiä öljyjä, hengitysharjoituksia, kehollisia harjoituksia, mindfulness- ja meditaatioharjoitteiden terapeuttista ja parantavaa voimaa.

 Ilta on todella rentouttava ja pääset purkamaan kuormitusta syvältä tasolta turvallisesta ja lempeästi.

Keholliset harjoitukset, jotka purkavat kehosta stressiä syvemmältäkin tasolta. Tunteet asuvat niin mielessämme, mutta erityisesti KEHOSSA. Nämä tukahdetut tunteet löytyvät kehostamme esim. kipuina, särkyinä, selän haasteina, suolisto-ongelmina, allergioina, puhjeneina sairauksina, ahdistuksena, masennuksena yms. Tämä kuorma puretaan kehon kautta, ei pelkästään järkeilemällä ja asioita vatvomalla.

Lukkiutuneet tunteet lähtevät liikkeelle kehon kautta. Harjoituksista ei tarvitse olla ennakko-osaamista ja harjoitukset ovat lempeitä sekä turvallisia tehdä.


Palaute edellisestä tapahtumasta :

“Todella rentouttava kokonaisuus kiireiseen kevääseen. Päivä oli rytmitetty hyvin erilaisilla harjoituksilla. Ohjaustyylisi oli miellyttävä, äänesi kirkas ja rauhallinen. Viilu oli aivan upea paikka tälle kokemukselle. 5/5”

  “Tilaisuus oli niin tyhjentävä, koskettava ja rentouttava, että olo oli sen jälkeen ihan sanaton. Joten kiitän näin sähköpostilla kun päässä alkaa pikkuhiljaa liikkumaan jotain :) Tuhannet kiitokset eilisestä! Olet todella taitava, lämmin, lempeä ja aito, kiitos! “


“Sinulla on Essi ihana lahja. Olen onnekas, että tiemme kohtasivat näissä merkeissä. Olet rakkaudella vienyt minua kipeiden asioiden äärelle ja antanut samalla työkaluja niiden selvittämiseen. Sinussa on ihana valo🙏💖 Kiitos siitä, että säteet ovat osuneet minunkin😘”

Tilaisuus sisältää:  

- Hermostoa rauhoittavaa yinjoogaa  
- Erilaisia meditaatio- ja hengitysharjoituksia
- Voimaannuttavia harjoituksia tutustuaksesi itseesi
- Rauhaa ja pysähtymistä itsesi äärelle

retriitin ohjaaja

Retriitin sinulle ohjaa Essi Määttä (Sosionomi AMK, tunnetyöskentelyohjaaja, yinjooga- ja meditaatio-ohjaaja, NLP- valmentaja, tunnelukkoterapeutti ja psykofyysisen terapian osaaja). Essi on järjestänyt yli 30 erilaista retriittiä ja satoja erilaisia tapahtumia.


MIssä ja milloin

  • Paikka  Retriitti järjestetään todella upeassa tilassa Sataman Viilussa, Jyväskylässä.  Osoite on Satamakatu 10, 40100 Jyväskylä  40100 Jyväskylä.
  • Retriitiltä saat käyttöösi joogamaton ja viltin. Joten näitä sinun ei tarvitse tuoda mukanasi, ellet halua käyttää omia välineitä. 
  • Ajankohta Retriitti järjestetään 25.4.2024. Tilaisuus alkaa klo 18.00 ja loppuu klo 20.  
  • Hinta 39e. Tapahtuman voi maksaa myös liikuntaeduilla.  
  •  Tämä tilaisuus on ihana idea tulla viettämään iltaa vaikka ystävän tai puolison kanssa.  Varaus on sitova. Jos et itse pääse mukaan tapahtumaan, voit myydä paikkasi eteenpäin.

Kokemuksia edellisistä tapahtumista

”Huippu ohjaaja, joka on lempeä, empaattinen ja ammattitaitoinen, myös turvallinen ja saa luotua turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin toisilleen vieraiden ihmisten kesken.”

"Eilinen retriitti oli niin tyhjentävä, koskettava ja rentouttava, että olo oli sen jälkeen ihan sanaton. Joten kiitän näin sähköpostilla kun päässä alkaa pikkuhiljaa liikkumaan jotain :) Tuhannet kiitokset eilisestä! Olet todella taitava, lämmin, lempeä ja aito, kiitos! "

 “Kiitos, että olet sinä ja luonut ihan mahtavia kokemuksia retriittien muodossa. Niistä on ollut älyttömästi apua oman henkisen työstön kanssa. Paljon enemmän, kuin olin tajunnutkaan. Eilen ei voinut, kun hymyillä, kun oli niin hyvä olo sisimmässä pitkästä aikaa. Ja kun tietää, että en ole ainoa, joka on saanut apua oman elämänsuuntaviivojen piirtämiseen. Kiitos Essi, Sinussa asuu parantaja. “

 ”Ohjaajana pidän sinun vakaasta, tyynestä ja silti energian täyttämästä olemuksestasi. Osaat ohjata riittävän rauhallisesti, selkeästi ja harjoitukset olivat tosi antoisia. Onnistuit luomaan tuntemattomasta porukasta yhtenäisen ryhmän, jossa jokainen porukasta oli hyväksytty omana itsenään.”

 ”Rakkautta huokuva kurssi ❤ Super rentouttava ja kehittävä ryhmä. Keholliset harjoitukset auttoi hahmottamaan kehon ja mielen yhteyttä ja meditaatioissa pääsi ihan omiin maailmoihin. Todella tehokasta työstämistä mielen kanssa ja syvimmän sisimmän tutkimista. Parasta laatuaikaa itselle mitä arjessa voi saada. Keho, mieli, sielu ja rakkaus tehokas meditaation pakkaus. Huippu ohjaaja, omalla paikallaan, kiitos ihana Essi <3”  ”ihanan rentouttava ja avaava harjoitus. Olet ihana ihminen ja sinulla on ihan mieletön lahja”

 ”Ihana Essi, Sinulla on lahja, ainutlaatuinen lahja. Se hehkuu sinusta ulospäin. Antaa rauhaa muille. <3”

 ”Kiitos ihanasta kurssista! Nautin sanallistamisestasi. Ohjaat juuri oikealla rytmillä ja sanoilla. Huomaa, että olet ”vihkytynyt” rentoutukseen. Vakuutuin heti voimastasi.”  ”Ihana Kurssi. Vetäjä tosi hyvä, rauhallinen, läsnäoleva ja kannustava. Ilmapiiri kurssilla avoin.”

 ”Kiitos Essi, Tykkään kovasti aidosta olemuksestasi, et yritä mitään, vakuuttava taito ohjata harjoituksia.”

 ”Ihana tunnelma, levollinen, leppoisaa, rentouttava, virkistävä, innostava, energisoiva.  Mitään huonoa en löydä 🙂

”  ”Mahtava ohjaaja. Ammattitaitoa, näkemystä ja viisautta lempeydellä kuorrutettuna. Ei ”päällekäyviä” ohjeistuksia. Lämmin tunnelma. <3″

 ”Huippukurssi ja monipuolinen, oli mukava tutustua erilaisiin harjoituksiin. Mukavan rauhallista ja ohjaajana olet ihmisläheinen ja sinulla on lämmin ote ohjaamiseen.”

 ”Kurssi ylitti odotukset, joskus ollut samantapaisella, joka ei antanut mitään”  

“Luulin tulleeni vain rentoutumaan, mutta tämä oli paljon enemmän. En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa”.  

 “Viikonloppu ylitti odotukset moninverroin! Kiitos “


                             

Ohjaajana toimii Essi Määttä

Sosionomi AMK, psykofyysisen psykoterapian perusteet,  tunnelukkoterapia koulutus, green care- opinnot - luontolähtöinen kuntouttava työ 30 op AMK, meditaatio- ja rentoutusohjaaja, yinjooga-ohjaaja, NLP-valmentaja, hypnoosin perusteet, liikunnanohjaaja ja personal trainer, mindfulness- opinnot.  Lue Essistä lisää täältä

ILMOITTAUDU MUKAAN OSTAMALLA LIPPU PAINAMALLA ALLA OLEVASTA NAPISTA

 Lipun hinta on 39 euroa.
  Voit maksaa Lipun pankkikortilla, mobilepaylla, Paypal:illa, verkkopankin kautta,  liikuntaeduilla tai laskulla. Liikuntaeduilla maksuun löydät ohjeet alhaalta.

Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä

ILMOITTAUDU MUKAAN LOMAKKEEN KAUTTA!

 Tee se lomakkeen kautta ja ilmoita vielä kommentissa mihin tapahtumaan haluat  ilmoittauttua.  Ihanaa, kun tulet mukaan.  :)

Fiiliksiä tapahtumista