Rentouta mielesi ja kehosi sekä pura stressiä

Natural Relax on  verkkokurssi, jossa saat apua oman kehosi ja mielesi rentoutumiseen ammattilaisen ohjauksessa. Tällä kurssilla opit ennen kaikkea kuuntelemaan oman kehosi viestejä sekä saat hurjasti erilaisia työkaluja oman kehosi ja mielesi rauhoittamiseen sekä stressin purkamiseen.

Kurssin materiaali on heti käytössäsi, kun olet maksanut kurssimaksun. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 31.12.2024 saakka ja voit tehdä harjoituksia oman aikataulusi mukaan. 

Natural Relax sopii myös yrityksille. Tässä tapauksessa ota meihin suoraan yhteyttä.

TILAA UUTISKIRJE JA SAAT ILMAISEN yin-JOOGAVIDEON

natural relax- hyvinvointiyhteisö

STRESSIÄ JA TUNTEITA VAPAUTTAVAT HARJOITUKSET

Kurssilta löydät monipuolisesti erilaisia harjoituksia ja myös pidempia harjoituksia, jotka purkavat stressiä ja tunteita syvältä tasolta turvallisesti ja lempeästi. Stressin purkaminen kehosta vahvistaa ja lisää elinvoimaasi. 

TALLENTEET

Kaikki tallenteet ovat sinulla heti käytössä, kun ilmoittaudut mukaan. Harjoitukset ovat kestoltaan 3 minuutista 90 minuuttiin. Sinun on helppo valita harjoitus omaan olotilaasi esim. apua selkäkipuun, suuren tunnemylläkän säätelyyn, rentoutusta stressiin tai turvaa ja rauhaa omaan sydämeen.

HYVINVOINTIWEBINAARIT

Yhteisössä on tietoon perustuvia webinaareja, jossa syvennät omaa tietämystäsi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Webinaarien teemat  näet tämän sivun alhaalta.

Osallistu joko puhelimella tai tietokoneella

Katso tästä ohjeet sovelluksen asentamiseen omaan puhelimeesi.

MINIHARJOITUKSET KEHON HYVINVOINTIIN

Miniharjoitukset sisältävät flow:n omaista liikettä tietylle kehon osalle esimerkiksi selän hyvinvointiin. Tämä harjoitus kannattaa tehdä silloin, kun tarvitset lisää energiaa, haluat vähentää kehon kiristystä tai tarvitset kehon herättelyä esimerkiksi aamulla, työpäivän aikana tai jälkeen. Harjoituksien kesto 15 minuuttia.

Yin-joogaa, meditaatioita ja rentoutumista

Yin-joogaa on helppoa ja etenee rauhallisesti antaen mahdollisuuden päästää irti stressistä ja palauttaa sinut  tasapainoiseen tilaan.  Lue yin-joogasta lisää tästä. Yin-jooga, meditaatiot, hengitys- ja rentoutumisharjoitukset ovat täsmäharjoituksia keholle ja mielelle

TALLENTEET käytössäsi heti

Elämä ei aina ole tasaisen rauhallista, mutta voimme oppia säätelemään omaa kehollista tilaamme erilaisten harjoitusten avulla. Autonominen hermosto on keskeisessä osa kehomme stressin sääntelyä. Kun opimme ymmärtämään kehomme tapaa viestiä meille, pystymme myös tarjoamaan itsellemme sitä mitä kaipaamme ja tarvitsemme. Yhteisön avulla lisäät kehotietoisuutta, yhteyttä itseesi ja voit paremmin.

WEBINAARIT ja tilaisuudet

Yhteisössä on tietoon perustuvia webinaari, jossa syvennät omaa tietämystäsi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Webinaarien teemat näet tämän sivun alhaalta.

MIKSI TÄMÄ YHTEISÖ ON LUOTU?

“Halusin luoda tämän Natural Relax -hyvinvointiyhteisön, sillä olen huomannut monista asiakkaistani, että arkeen tarvittaisiin apua silloin, kun kohtaa vaikka tilanteen, jossa stressitasot nousevat tai ei millään meinaa saada unen päästä kiinni tai kaipaavat apua kehon jumitiloihin. Kurssin avulla haluan lisätä ihmisten ymmärrystä keho- mieli- yhteydestä ja siitä miten voimme vaikuttaa itseemme kehollisuuden ja mielen avulla. Kurssilla on myös paljon harjoituksia, joiden avulla voit purkaa stressiä kehollisesti. 

YLIKUNNOSTA JA UUPUMUKSESTA TASAPAINOON

"Olen itse kärsinyt monta kertaa ylikunnosta sekä uupumuksesta, jonka johdosta lähdin opiskelemaan, miten pystyisin palautumaan paremmin sekä samaan kehoni väsyneestä takaisin tasapainoon. Nyt monien vuosien jälkeen, haluan jakaa kaiken oppimani sinulle. Olen itse valvonut niin monta yötä stressin ja ylikierrostilan vuoksi, joten tiedän mitä stressi tekee keholle sekä mielelle. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin ja tämän vuoksi rakentanut sinulle helpon tavan hengähdyshetkille arkesi keskelle."

TÄTÄ KURSSIA ON JÄRJESTETTY JO YLI 4 VUOTTA

Essi ohjannut tätä kurssia netissä neljä vuotta sekä seitsemän vuotta erilaisin lähikurssein. Aluksi ajatuksena oli järjestää verkkokurssi vain kerran pandemian vuoksi, mutta osallistujat halusivat jatkaa kurssia aina uudestaan ja uudestaan. Osallistujien avulla kurssia on kehitetty jatkuvasti ja otettu huomioon käyttäjien kokemukset. Ensimmäisen järjestämäni kurssin osallistujapalautteet olivat 4,6/5. Tämä kurssi Natural well- yhteisön suosituin kurssi ja siihen on osallistunut yli tuhat osallistujaa.

Kehoterapeutti, Sosionomi (AMK), meditaatio-, rentoutus-, yinjooga- ja tunnetyöskentelyn ohjaaja sekä psykofyysisen terapian osaaja. 

- Essi Määttä, kurssin ohjaaja

Kurssin ohjaaja

Essi Määttä

Kehoterapeutti, Sosionomi (AMK), meditaatio-, rentoutus-, yinjooga- ja tunnetyöskentelyn ohjaaja sekä tunnelukko- ja psykofyysisen terapian osaaja, liikunnanohjaaja ja personal trainer ja energiahoitaja. Essi Kouluttaa myös hyvinvointialan ammattilaisia kehollisiin tunnetaitoihin liittyen.

Haluan luoda sinulle hetkiä, jossa pääset pysähtymään itsesi äärelle, vapauttamaan stressiä, kireyttä sekä jännitystä kehosta ja mielestä. Ohjauksessani olet turvassa ja lempeästi vien sinua kohti rentoutumista ja rauhaa.

Olet lämpimästi tervetullut kurssille. <3 

Kokemuksia Natural RELAX - kurssista

 "Kiitos Essi siitä miten ohjaat ja olet videoilla!! Autat niin todella paljon minua ja monia! Todella tyytyväinen olen kurssiin! Parhainta olisi, jos mahdollisimman moni saisi apua ja saisi tietää, että on olemassa näitä helpottavia keinoja moniinkin ongelmiin ja niiden ehkäisyyn."

“Yin-jooga on itselleni henkireikä <3 Monen muunkin ohjaamana olen joogaa kokeillut, mutta jokin läsnäolossasi ja puheissasi tekee sen että pystyn rentoutumaan ohjauksessasi aikana täysin”.

" Haluan tulla kiittämään sinua kurssista, joka on pelastanut elämäni. Olen saanut niin paljon näistä harjoituksista apua ja olotilani on täysin muuttunut. "

“ Hyvin nukutti, kiitos! Kurssi on varmasti yksi suuri syy siihen että en tarvitse enää unilääkkeitä joita aiemmin olen tarvinnut”

“ Olen todella tyytyväinen ja iloinen, kun ostin kurssin. Olen muitakin kursseja ostanut, mutta tämä on tähänastisista kursseista paras. Essillä on ihanan rauhallinen ääni ja hyvä tapa ohjata harjoituksia”

“Nukuin kuin tukki ja nyt sitten uusi virkeä pv. Kiitos Essi!”

“Olen maailman laiskin lähtemään työpäivän jälkeen pois kotoa tunneille. Tein aamulla 30 minuutin tallenteesta yinjoogan ja olo on aivan ihana. <3 Se antoi upean lähdön päivään. “

“Kurssi on auttanut, minua, nivelkipuista, syvärentoutumaan, ja päästämään ajatuksista irti.. Myös krooninen migreeni helpottunut, ainakin särkypäivien putket ovat vähentyneet joogan aikana..😊💕”

“Jee! Tein tän joogan just. Olipas se rentouttavaa. Huomenna taas uuteen viikkoon.. Tää etäjoogailu on kyllä ihan parasta vuorotyöläiselle.😊🙏”

“Kiitos kurssista! Tämähän on maailman ihanin juttu vähän vanhemmallakin iällä”

“Tämä on ollut paras kurssi mitä olen ostanut kiitos <3”

"Olen positiivisesti yllättynyt. Hyvä, että on myös lyhyitä harjoituksia, niiden aloittamisen kynnys on matala, jolloin pieniä joogataukoja tulee pidettyä useammin. Toki pitemmät on välillä mukavia."

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssin avulla:

 • Opit erilaisia ja helppoja tekniikoita rauhoittamaan mielesi ja kehosi 
 • Opit rauhoittamaan mielesi vaativissakin tilanteissa 
 • Saat rentouttavilla harjoituksilla apua stressinhallintaan sekä purat stressiä ja tunteita syvältä tasolta
 • Lisäät liikkuvuutta kehoosi
 • Vähennät epämiellyttävien ajatuksien ja tunteiden vaikutuksia
 • Lisäät keskittymiskykyäsi, energisyyttäsi sekä jaksamistasi 
 • Nukut parempaa ja laadukkaampaa unta 
 • Opit tunnistamaan kehosi viestit ja reagoimaan niihin rakentavasti
 • Opit huomaamaan, että ajatukset ovat vain ajatuksia ja tunteet tunteita, ne eivät ole sinä 
 • Löydät lisää energiaa ja voimavaroja arkeesi 
 • Löydät sisäistä rauhaa ja yhteyttä omaan kehoosi 
 • Saat erilaisia harjoituksia, joita voit tehdä omassa kodissasi juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii 

Kurssi muistuttaa sinua tekemään harjoituksia

Jännittääkö, että et muista tehdä harjoituksia ja kurssi jää käyttämättä?
Ei hätää, kurssi muistattaa sinua automaattisesti, että muistaisit tehdä harjoituksia. Saat muistutukset sähköpostiisi. Älä ota paineita kuitenkaan kurssin tekemisestä, vaan tee kurssin harjoituksia aina silloin kuin tarvitsee. Kurssi on edullinen ja tekemällä tämän vuoden aikana edes neljä harjoitusta, saat rahoillesi vastinetta.

Tämä kurssi on Suomen laajin palautumiseen, stressin säätelyyn ja purkamiseen liittyvä kurssi - saat todella monipuolisen ja kokonaisvaltaisen kurssin käyttöösi.  

Harjoitukset ovat kestoltaan 3 minuutista aina tuntiin saakka.

Minkälaisia webinaarit ovat teemoiltaan?


Kurssialustalta löytyy erilaisia webinaareja, jotka ovat teemoiltaan:

Ravitsemus ja stressinhallinta, Säädä stressiä ja tunteita kehollisuuden avulla, Vireystilan säätely, Paranna suoliston hyvinvointia, kehitä kestäväsyyskuntoa paranna palautumistasi, Hyvinvointia hengityksestä, Tasapainoita hermostosi toimintaa, Nuku paremmin, Tunnelukot hyvinvoinnin esteenä, ravinteikkaasta ruokavaliosta apua stressinhallintaan yms.

Webinaarit opastavat sinua ymmärtämään kehosi ja mielesi toimintaa sekä lisäämään palautumistasi sekä stressinhallintaa.

Palautteita webinaareista:

”Tunnen valtavaa helpotusta ja tunteita, joita en kaikkia tunnistamaan kun taas joku ymmärtää hyvin, mitä minussa tapahtuu. Pelkkä ensimmäinen webinaari sai mut reagoimaan näin tunteella ja voimakkaasti, vihdoin joku sanoittaa ja ymmärtää sitä mitä minussa tapahtuu.”

"Essi, olet loistotyyppi ja rautainen ammattilainen"

ESIMERKKI KURSSIN SISÄLLÖSTÄ
Näiden lisäksi 100 muuta harjoitusta tallenteena sekä erilaiset webinaarit.

Hinta

49 euroa. 

Tarjous voimassa 17.5. saakka! Tämän jälkeen 89e

Voit maksaa tämän pankkikortilla, mobilepaylla, Paypal:illa, verkkopankin kautta,  liikuntaeduilla tai laskulla.

Katso alta kurssin harjoitus Vaikean tunteen kohtaamiseen. <3 

Usein esitettyjä kysymyksiä

Natural Relax- hyvinvointiyhteisö toimii hyvin helppokäyttöisellä Zenler- alustalla. Kun ilmoittaudut mukaan ja maksat jäsenmaksun, saat tunnukset sivustolle. Sivustoa voit käyttää joko tietokoneen tai puhelimen kautta. Voit myös käyttää sivustoa verkkosivujen tai sovelluksen kautta. Kun kirjaudut sisään, näet kaikki harjoitukset heti etusivulla ja pääset suoraan valitsemaan mieleisesi harjoitukset. Kaikki harjoitukset ovat teemoiteltu ja ne ovat helppo löytää. 

Löydät puhelimesi sovelluskaupasta Zenler-sovelluksen, jonka ladattuasi ja kirjauduttuasi sisään samoilla tunnuksilla jotka olet luonnut Natural Well-sivustollamme - pääset sisään kurssin sisältöön suoraan omasta puhelimestasi missä vain. Kurssi täytyy olla ostettuna, jotta pääset kurssin sisälle. 

Voit maksaa suoraan smartumin, E-passin, Edenredin tai Eazybreakin nettisivujen tai sovelluksen kautta ja löydät palveluista minut nimellä Hyvinvointivalmentaja Essi Määttä. Saan kuitin ostostasi sähköpostiin ja lisään sinut tämän jälkeen Natural Well- hyvinvointiyhteisöön jäseneksi. Laita kuitenkin vielä yhteystietosi tämän sivun alhaalla olevan lomakkeen kautta, niin saan varmasti sähköpostiosoitteesi. Voit lähettää minulle myös liikuntaseteleitä. Laita minulle Yhteydenotto-sivulla olevan lomakkeen kautta viestiä, niin lähetän sinulle postiosoitteen sähköpostilla takaisin. Tältä sivulta löydät tarkemmat ohjeet liikuntaseteleiden käyttöön.

Yin-jooga-harjoituksissa ei käytetä musiikkia, mutta voit itse laittaa taustalle mieleistäsi musiikkia. Osassa meditaatiotallenteissa käytetään musiikkia.

Meditaatio-, hengitys-, ja rentoutusharjoitukset ovat erittäin hyviä raskaana ollessa. Jos olet harrastanut yin-joogaa jo pidempään, voit muokata harjoitusta raskauteesi sopivaksi. Uutena harrastuksena raskaana ollessa yinjoogaa ei kannata aloittaa.

Raskaana ollessa vältä kurssilla: voimakkaat kierrot, hengityksen pidätysharjoitukset, pitkät pidot yin-asanoissa, äärivenytykset, eteenpäin taivutukset ja asennot jotka aiheuttavat painetta keskivartaloon.

Jäikö kysyttävää?